EU Projekti

Naše temeljene vrijednosti: izvrsnost, kontinuirano unaprjeđenje i održivost, očituju se i kroz provedbu EU projekata. Iznimno smo ponosni na uvedene međunarodno priznate standarde i stečene certifikate.

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Poduzeće Promid d.o.o. provelo je projekt Certifikacijom proizvoda do tržišta (CE označavanje) ukupne vrijednosti 169.000,00 HRK, od čega je EU sufinanciranje 143.650,00 kn. Razdoblje provedbe projekta bilo je od 12. rujna 2018. do 12. rujna 2019.

6 prozivoda s CE oznakom

Uvođenje sustava kvaliteta, zaštite okoliša i normi vezanih uz obradu metala

Ovim projektom poduzeće Promid d.o.o. postiglo je povećanje konkurentnosti stvaranjem pretpostavki za održivi rast i razvoj na domaćem i inozemnom tržištu kroz uvođenje četiri međunarodno priznata certifikata.

4 certifikata

Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije

Poduzeće Promid d.o.o. završilo je s provedbom projekta: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u poduzeću Promid d.o.o. ukupne vrijednosti 1.193.835,10 kn, od čega je EU sufinanciranje 816.725,81 kn.

Ušteda 47,88%

Poboljšanje konkurentnosti uvođenjem IKT

Nabavkom suvremene informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT) uvelike će se unaprijediti efikasnost poslovanja te protok informacija nužnih za donošenje odluka, projektiranje i planiranje proizvodnje.

Digitalizacija poslovanja

Dogradnja i opremanje proizvodnog pogona

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti stvaranjem pretpostavki za održivi rast i razvoj kroz proširenje i opremanje proizvodnog pogona što će rezultirati povećanjem broja zaposlenih za 20 djelatnika, povećanjem izvoza za 31% i povećanjem prihoda od prodaje za 31%.

Povećanje izvoza i broja zaposlenika

Imate pitanja?

Obratite nam se s povjerenjem.